Danas je nemoguće nabrojati sve uloge koje u arhitekturi, enterijeru i opremanju prostora koje jedino staklo moze preuzeti na sebe. Zgrade sa staklenim fasadama imaju prednost jer omogućavaju korišćenje sunčeve svetlosti kao izvor osvetlljena. Takodje je nezaobilazan faktor i ušteda energije.

abt-img3.jpg

Termopan staklo

Pavle raspolaže sa dve automatske linije za izradu termoizolacionih stakala. Linije su posledjne generacije tako da su spremne da odgovore na izazove novih generacija stakala.

Savijanje stakla

Što se tiče savijanja stakala, opremljeni smo sa tri peći za savijanje stakala raznih dimenzija. Takodje, odgovaramo na sve izazove današnjice u modernoj arhitekturi

abt-img3.jpg
abt-img3.jpg

Laminirano staklo

Za laminirana stakla imamo sve više zahteva za izradu, kao što su stakleni podovi, stepeništa, staklene ograde i izlozi.

Staklena Vrata

U mogućnosti smo da ponudimo kompletno opremanje poslovnih i stambenih objekata kao i hotela u čemu imamo mnogo iskustva. Nas stručni tim je sposoban da odgovori na izazove današnjih, modernih arhitektonskih rešenja.

abt-img3.jpg
abt-img3.jpg

Kaljena i emajlirana stakla

Proizvodnja kaljenih stakala vrši se na jednoj od najsavremenijih mašina u industriji. Uz stručnost naših kadrova i odličnu opremu stvaramo savršen proizvod za nase klijente.

Stepeništa

Sve je više zahteva za transparentnim staklenim balkonima, podovima i gazištima. Izradjujemo više tipoba staklenih ograda, razne kombinacije staklenih podova i gazišta a sve po želji naših klijenata.

abt-img3.jpg
abt-img3.jpg

Tuš kabine

Tuš kabine postaju standard svakog moderno opremljenog stana, kuće i hotela. Godinama se bavimo izradom i montažom tuš kabina. Možemo slobodno reći da smo otišli korak dalje u pogledu kvaliteta.

Stakleni zidovi

Trend u arhitektonskom svetu svakako su i stakleni zidovi i pregrade. Pored transparentnih zidova, za oblaganje zidova koriste se stakla u boji.

abt-img3.jpg
abt-img3.jpg

Ugradnja

U cilju poboljšanja i razvoja kvaliteta u pružanju usluga našim klijentima, pored proizvodnje nudimo i kompletnu uslugu ugradnje i montaže proizvoda.

Završna obrada

Završna obrada i kontrola gotovih proizvoda je svakako jedan od najvažnijih koraka na putu ka kvalitetnom proizvodu. Po opremi i mašinskom parku, koji je sastavljen od mašina vodećih svetskih proizvodjača

abt-img3.jpg

Autorsko pravo © Pavle doo Pančevo | by BgSvetionik