Sito štampa – LINIJA U PRIPREMI

Funkcija sito štampe:

Sito štampa omogućuje da se ceo stakleni panel odštampa jednobojno ili dekorativno preko sito šablona. Sito štampa je kaljeno sigurnosno staklo ili toplotno ojačano staklo koje se štampa sa sito keramičkim bojama. Ove boje se zatim sa staklom zapeku na 650 stepeni Celzijusa tokom procesa kaljenja i trajno se vezuju za staklo. Ovo čini staklo izuzetno otpornim na vremenske uslove, otpornim na habanje i ogrebotine, otpornim na kiseline i boje, UV stabilnim, otpornim na termičke stresove kao i otpornim na udarce.Sito štampa je izuzetno pogodna I veoma brza produkcija gde se treba uraditi više istih komada.

Aplikacija:

Fasade, prozori, zastakljivanje krova, zastakljivanje za smanjenje buke, zastakljivanje zimske bašte, balkonsko staklo, vetrobran, zid za zaštitu od buke, zidne obloge, zastakljivanje balkona, potpuno staklene instalacije, enterijeri, opremanje prodavnica, pregradni zid, tuš kabina, zaštita privatnosti.

Tip stakla:

Višeslojno izolaciono staklo (dvostruko, trostruko zastakljivanje), laminirano sigurnosno staklo (od kaljenog sigurnosnog stakla), kaljeno sigurnosno staklo, toplotno ojačano staklo.

Uslovi:

Raznovrsne opcije boja po RAL karti i dezena prema zahtevima kupaca. Dezeni-mustre se rade preko crteža iz Pdf,Dxf

Dimenzije:

Maksimalna dimenzija stakla za sito štampu iznosi 2,8m x 6,0m

Autorsko pravo © Pavle doo Pančevo | by BgSvetionik