Funkcija štampanog stakla:

Pustite svoju kreativnost na volju, odlučite se za dizajnersko staklo u procesu digitalne štampe. U procesu digitalne štampe, pojedinačne slike, fotografije ili uzorci se prenose direktno sa računara na kaljeno sigurnosno staklo. Digitalna štampa se takođe može proizvoditi u malim količinama, u stvari, čak i kao jednokratna štampa. U ovom proizvodnom procesu, boja se nanosi direktno na površinu stakla. Tokom procesa pečenja (kaljenja stakla) u peći, boje se trajno vezuju za staklenu površinu i postaju izuzetno otporne na ogrebotine i mogu se dalje prerađivati u izolaciono staklo.

Aplikacija:

Fasade, prozori, zastakljivanje krova, zastakljivanje za smanjenje buke, zastakljivanje zimske bašte, parapetna stakla, vetrobran, zid za zaštitu od buke, zidne i fasadne obloge, zastakljivanje balkona, potpuno staklene instalacije, enterijeri, opremanje prodavnica, pregradni zid, zaštita privatnosti.

Tip stakla:

Višeslojno izolaciono staklo (dvostruko, trostruko zastakljivanje), laminirano sigurnosno staklo (od kaljenog sigurnosnog stakla), kaljeno sigurnosno staklo, toplotno ojačano staklo.

Uslovi:

Za digitalnu štampu su pogodni svi uobičajeni grafički formati: PDF, EPS, TIF, BMP i JPG sa rezolucijom od najmanje 360 dpi.

Dimenzije:

Maksimalna dimenzija stakla za digitalnu štampu iznosi 2,6m x 3,7m,

Autorsko pravo © Pavle doo Pančevo | by BgSvetionik